Selecteer een pagina

Referenties

Nicolette heeft voor ons communicatietrainingen verzorgd voor de zwemonderwijzers maar ook onze receptie- en horecamedewerkers. Haar eigen ervaring met de branche zorgt voor een klik en waardevolle praktijkvoorbeelden. Ze voorziet de training van humor en houdt het luchtig wat maakt dat de deelnemers hun eigen onzekerheden/situaties in durven te brengen. Enkel zo haal je het maximale uit de training. Bedankt Nicolette!

Kiki Verhaegen
Manager Sportfondsen Zaltbommel

Samenwerken met Nicolette staat gegarandeerd voor een portie positieve energie! Als mens en als professional vind ik dat heel fijn. Vaktechnisch biedt ze een geweldige combinatie. De combi van écht weten hoe het eraan toe gaat op de vloer maar óók snappen wat er als organisatie nodig is, maakt de inzet van en samenwerking met Nicolette voor mij zeer waardevol. Die beide aspecten kennen – en kunnen afstemmen op elkaar – maakt dat er echt resultaat gehaald kan worden. En voor mijn opdrachtgevers ga ik daar graag voor!

Madelon Baans
Zelfstandig projectmanager en communicatieadviseur in de sport
Bureau Baans

De aanpak van Nicolette past als een jas. Met voorbeelden van de werkvloer, een berg kennis en humor weet ze cursussen leuk en leerzaam te maken. Haar doortastendheid en net iets verder doorvragen zorgt ervoor dat je geprikkeld wordt en tot nieuwe inzichten komt.

Claudia van Harskamp
Teamleider zwembad
Aquamar Katwijk

Het ABC van Nicolette! De A voor volledige aandacht voor de organisatie waarvoor ze een opdracht uitvoert. De B voor het samen nemen van besluiten. Zonder besluit kom je niet verder. Nicolette adviseert en daagt je uit om keuzes te maken. De C voor communiceren. Dit doet ze het gehele traject, zodat we scherp blijven op de opdracht en de deadlines die erbij horen! Kortom, een waardevolle samenwerking voor een spetterend resultaat.  

Jolijn van Valkengoed
Manager exploitatie Sportaccommodaties
Sportbedrijf Lelystad

Nicolette heeft veel passie voor haar vak in woord en beeld. Zij weet als geen ander de theorie toe te passen in haar lessen. Kortom, Nicolette kan haar kennis als coach goed overbrengen, in de praktijk, aan haar collega’s maar ook aan de kinderen die zij les geeft.

Michiel van Mierlo
Locatiemanager
Sportfondsen Lansingerland – zwembad de Windas

Nicolette is een zeer enthousiaste, gedreven, inspirerende vrouw. Ze weet waar ze over praat, heeft goede ideeën en is prettig in de communicatie. Kortom een vrouw met wie wij graag samenwerken!

Britt en Dave Klaassen
Auteurs “Met succes op zwemles”

Nicolette heeft veel passie voor zwemonderwijs en koppelt haar praktijkervaring als lesgever aan haar achtergrond vanuit de zakelijke dienstverlening. Ze vindt zwemlesouders niet lastig, maar ziet het als een uitdaging om de verbinding tussen zwembad en badgasten te verbeteren. Het enthousiasme en de motivatie van Nicolette is aanstekelijk en in combinatie met haar kennis draagt ze bij aan kwaliteit en vernieuwing in de zwembadbranche. Ze draagt ook actief bij aan branche brede vraagstukken en voor ons kennisproject NL Zwemveilig schreef ze een aantal interessante blogs.

Jarno Hilhorst
manager Kenniscentrum Zwemmen
Nationale Raad Zwemveiligheid

Als product manager zwemles heb ik de afgelopen jaren een aantal keren samen gewerkt met Nicolette. Ze brengt op vele vlakken kennis en expertise met zich mee. En voor mij is het prettig dat ze ook de praktijkkant zeer goed kent. Het is prettig “sparren” over communicatie met ouders, impliciet leren maar ook het ondersteunen bij de introductie van een zwemlesconcept (zoals dat van onze mascotte Jip) is aan haar wel besteed.

Stefan Vedder
Senior Productmanager
Sportfondsen Nederland

Nicolette brengt met haar jarenlange kennis en ervaring op het gebied van communicatie en zwemonderwijs, tezamen met haar tomeloze enthousiasme en drive, mensen in beweging. Hiermee stimuleert zij professionals om zichzelf te overtreffen en draagt daarmee niet alleen bij aan de ontwikkeling van mensen, maar ook aan die van de zwembranche.

Susanne Post
Eigenaar
ZwembadBranche

Nicolette weet heel goed haar ervaringen uit de praktijk over te brengen in de training. Hierdoor lukt het haar om snel verbinding te krijgen met diegenen die de training volgen, waardoor er een open sfeer heerst. Deze praktijkervaring weet zij goed te koppelen met meer theoretische concepten, waarbij zij dit op een laagdrempelige manier kan overbrengen op de cursisten. De training was interactief, diepgaand en ging gepaard met plezier. Al met al een hele fijne partner om samen te werken.

Daniëlle den Hertog
Productmanager zwembaden
Sportbedrijf Rotterdam

De samenwerking met Nicolette zou ik omschrijven als zeer verfrissend! Een mooie kijk op het Nederlandse zwemmen en het landschap wat daarbij hoort. Voor trainingen en coaching op onze locaties altijd goed voorbereid. En een enorme bak aan ervaring waardoor zij goed kan inleven in de lokale situatie, maar wel altijd met zicht op de landelijke uitgangspunten.

Martijn Groeneveld
Productmanager zwemmen
Optisport

Nicolette is een betrouwbare partner om mee samen te werken. Als wij haar vragen voor een sessie denkt zij actief mee hoe wij de sessie het meest waardevol kunnen inrichten, zodat het voor een ieder interessant en leerzaam kan zijn.

Erik Willems
Regioadviseur
Nationale Raad Zwemveiligheid

Een fijne communicatietraining gehad van Nicolette. Doordat zij zelf nog in de zwemlessen staat kon ze praktijkvoorbeelden van het team goed toepassen in de training. Door de praktijk met een stukje theorie te verweven, heeft iedereen iets kunnen oppikken wat voor hem/haar belangrijk en toepasbaar is.

Maarten Schmohl
Coördinator Zwembad Fletiomare
Gemeente Utrecht

Vooral in training, coaching en begeleiding zien wij in Nicolette een zeer gewaardeerde trainer / coach. Nicolette is uitstekend bekend met het brede zwemlesproduct (inclusief doelgroepen) en spreekt de taal van de werkvloer. Met haar grote betrokkenheid en inlevingsvermogen weet Nicolette mensen te raken en te motiveren om met nieuw aangeleerde kennis aan de slag te gaan. Onze zeer positieve samenwerking hopen wij nog jaren te kunnen voorzetten.

Rob Versteeg
Eigenaar
Endurance

Nicolette is een doortastende, scherpe en eigenzinnige verbinder binnen de zwembadbranche, die eigenlijk elke organisatie wel eens door zou moeten lichten. Haar fijne en directe persoonlijkheid, geeft een organisatie net dat beetje extra om de verbinding tussen organisatie en klant te bewerkstelligen en te waarborgen. Wil je je zwembad organisatie verder helpen? Laat Nicolette eens bij je binnen kijken!

Marianne Jongsma
bedrijfsleidster zwembad Dijnselburg namens SRO

Nicolette en ik hebben in een aantal projecten succesvol samengewerkt. De unieke combinatie van de praktijkervaring en proceskennis, maakt haar een onmisbare schakel in verander- en verbetertrajecten. Wanneer ik een zwemlesconcept ontwikkel schakel ik het liefste Nicolette in om mijn creatieve concept te vertalen naar de zwemles in de praktijk.

Skander Chahider
Eigenaar
SKANDER marketing op maat