Samenwerking

De kracht van samenwerken

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer specialisten hun krachten bundelen het resultaat verbetert. Ik werk graag samen met collega’s in de branche. Als je elkaar aanvult of opvolgt in trajecten houdt dat alle betrokkenen scherp en wordt het nooit saai. Als je vanuit je kracht kan (samen)werken, doen waar je goed in bent, geeft dat heel veel energie.

Met succes op zwemles

Ik werk graag samen met Britt en Dave Klaassen. Onze gezamenlijke passie is om van de zwemfase een succes te maken. Alles wat bijdraagt aan een succesvol zwemlestraject willen wij ontwikkelen.

Britt en Dave schreven beiden een boek. We ontwikkelden samen unieke stuurkaarten en nog veel meer artikelen die ouders, docenten en zwemlesaanbieders helpen een succes te maken van de zwemlesfase. Mijn workshop zorgt voor inzicht in communicatievormen en de mogelijkheden die er zijn om daarvan een succes te maken in het contact met ouders. Dave geeft ook workshops die het team helpen creatief zwemles te geven.

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Skander

Skander Chahider is een kei in het ontwikkelen van zwemlesconcepten. Een goed uitgedacht concept draagt bij aan plezier voor de kinderen tijdens de zwemles, geeft veel informatie aan ouders en vergroot de kans dat kinderen het hele traject naar zwemveiligheid afmaken. De concepten bestaan uit een verhaal waarin bepaalde figuren avonturen beleven op hun weg naar zwemvaardigheid. Kinderen “verdienen” tijdens het traject mooie beloningen die ze kunnen verzamelen en bewaren. Er zijn standaard concepten en Skander schrijft ook maatwerk. Dus storytelling in de belevingswereld van kinderen inclusief mascotte, diplomalijn en veel leuke promotie artikelen.

Zwembadbranche

Ik schrijf regelmatig blogs voor ZwembadBranche over alles wat te maken heeft met de omgang met ouders van de zwemleskinderen. Lees ze gerust eens door, ze staan op de pagina ‘blogs”. Op de jaarlijkse branchedag mag ik presentaties geven over alles wat te maken heeft organisatie en communicatie over zwemles. Schrijf die dag in je agenda, het is altijd perfect georganiseerd en je ontmoet veel collega’s.

Nationale Raad Zwemveiligheid

Voor de Nationale Raad Zwemveiligheid geef ik workshops of masterclasses tijdens hun praktijkdagen. Die dagen zijn speciaal voor licentiehouders van de diplomalijn van de NRZ. Zeer informatief en leerzaam dus hou de data dat deze plaatsvindt in de gaten.

Ik ben ook actief als gedelegeerde, examinator CE2, CE3, CE4 en examenvoorzitter.